Radio NorocAscultă ON-LINEDespre noiEvenimenteJoburiPublicitateAcoperireContacte
>> Noroc TV
OP - Rosca
 
Ascultă ON-LINE

Emisiunile Radio Noroc

Agenda culturală

Agenda culturală

joi şi vineri, la 16:30
sâmbătă, la 09:30

Viața este asemeni unui spectacol: tragedie, comedie sau dramă – depinde doar de noi. Însă tot de noi depinde cât de frumoasă este această viață, câte plăceri pe metru cub ne aduce și cum acestea ne influențează. Fă-ți zilele de la sfârșit de săptămână mai frumoase urmând programul artistic pe care ți-l sugerăm noi: spectacole de teatru, concerte, balet, expoziţii, lansări de carte ori CD, festivaluri, etc. Toate acestea sunt menite să te ajute să decizi mai ușor cum și unde te vei culturaliza.

Aproape de noapte

Aproape de noapte

de luni până joi, la 20:05

"Aproape de noapte" este programul în care fiecare ascultător oferă o dedicaţie, oricărei dedicaţii îi revine o piesă din inima Moldovei, iar orice felicitare îşi găseşte destinatarul. Dedici pentru că iubeşti, asculţi ca să primeşti în dar cele mai frumoase cântece pentru cele mai deosebite ocazii din viaţa ta. Nu rata nici o ocazie de a comunica celor dragi emoţiile, gândurile şi dedicaţiile tale.

Buletin de ştiri

Buletin de ştiri

de luni până vineri
la fiecare oră fixă de la 07:00 la 20:00

Este un program în care găseşti noutăţi de ultimă oră din ţară şi de peste hotare.

Bulevardul norocului

Bulevardul norocului

de luni până vineri, la 10:05

Pe Bulevardul Norocului mereu vei găsi indicatoarele necesare pentru o nouă zi: muzică, informaţii, concursuri şi... ceva în plus - o plimbare de DIMINEAŢĂ!


Pe Bulevardul Norocului avem de toate,
Îţi punem dispoziţia pe roate.
Ne plimbăm împreună,
Şi facem ziua mai bună.

Bunele maniere

Bunele maniere

de luni până vineri, la 12:30
şi în reluare la 19:30

Moderația, decența, gesturile prevenitoare, atenția la detalii, la nuanțe – sunt formele de manifestare elegantă pe care le admirăm necondiționat la alții, dar pe care le și învățăm.
Codul bunelor maniere este rubrica în care, pe înțelesul tuturor, facem referire la reguli străvechi și generale pe care le intuiește fiecare dintre noi și le adaptează vremurilor pe care le parcurgem, căci regulile de comportament nu au termen de valabilitate.

Carul cu Noroc

Carul cu Noroc

de luni până vineri, la 13:05

În zilele de lucru, pe la prânz, uităm de oboseală şi urcăm în Carul cu Noroc. Aici prindem chindiile, nu înainte să înceapă dedicaţiile, ne delectăm cu muzică retro, ne potolim dorul de folclor şi avem spor în toate. :)

Dedicaţii la pachet

Dedicaţii la pachet

de luni până vineri, de la 13:05 la 14:00
de luni până joi, de la 20:05 la 22:00
sâmbătă şi duminică, de la 16:00 la 19:00

Radio Noroc te ajută să fii mai aproape de cei dragi, sfidează şi scurtează distanţele punându-ţi la dispoziţie numărul 4664 pentru SMS-uri, 090000997 pentru dedicaţii la telefon şi mesaje@radionoroc.md pentru scrisorile tale electronice. E programul în care fiecare ascultător oferă o dedicaţie, scrie un mesaj şi solicită o melodie.

Dimineaţa pe răcoare

Dimineaţa pe răcoare

de luni până vineri, la 07:05

Dimineaţa pe răcoare, când zorii zilei îţi dau târcoale, radio Noroc te trezeşte şi dulce îţi şopteşte "Bună Dimineaţa"!
Concursuri, horoscop, rubrici, discuţii captivante, polemici interesante şi alte delicii îţi fac dimineţile fiecărei zile senine şi uşoare, pline de viaţă şi soare. Fii şi tu dimineaţa pe răcoare alături de radio Noroc.

Dor de folclor

Dor de folclor

miercuri, la 14:05

Selectăm melodiile populare cu rădăcini adânci în folclor, atât pentru fanii muzicii populare autentice, cât şi pentru cei care de-abia îşi deschid sufletul pentru acest gen atât de variat şi ancorat în tradiţie. În fiecare miercuri Norocul intră la tine în casă cu dorul de folclor.
"Dor de folclor" - melodii populare cu rădăcini seculare.

Drumeţii prin ţară

Drumeţii prin ţară

de luni până duminică, la 10:30
şi în reluare, de luni până vineri, la 17:30
Grădina ta

Grădina ta

de luni până duminică, la 11:30

şi în reluare, de luni până vineri, la 16:30

Grădina bunicii îți trezește amintiri de neuitat? Balconul plin de flori al vecinei te face și mai invidios? Nu mai pierde nervi în zadar. Construiește-ți alături de Radio Noroc o grădină de vis! Află cum să îngrijești corect plantele de cameră, ce unelte îți sunt indispensabile în grădină și cum poți transforma curtea ta într-un rai adevărat și o oază de plăcere în fiecare anotimp. Șmecheriile și secretele unui grădinărit ca la carte îți sunt deschise zi de zi într-o rubrică ce este concepută pentru a-ți lumina anturajul și a-ți calma sufletul.

Hai la joc cu Radio Noroc

Hai la joc cu Radio Noroc

vineri, la 20:05
sâmbătă şi duminică, la 19:00

Toma Alimosh mixează, iar ascultătorii se distrează... "pe gratis"!!!
Cea mai sănătoasă discotecă şi cea mai tare distracţie în ritmurile muzicii neamului nostru sunt doar la discoteca Radio Noroc.

În liniştea nopţii

În liniştea nopţii

Între apusul şi răsăritul soarelui încape o noapte, o noapte cuprinde şoapte, linişte şi muzică ce colorează visele. Ascultă radio Noroc ÎN LINIŞTEA NOPŢII!

Norocul de seară

Norocul de seară

de luni până joi, la 17:05

De luni până vineri Norocul de seară intră în casa ta. Și nu doar de dragul venitului! Concursuri, informații, invitați și toată muzica neamului nostru doar pentru tine, drag ascultător. După o zi de muncă e păcat să nu lași Norocul de seară să-ți pășească pragul!

Ochiul Public

Ochiul Public

luni, la 19:00

În fiecare zi de luni eşti aşteptat pe frecvenţele Radio Noroc pentru o radiografiere a tot ce se întâmplă în ţară.
Emisiunea abordează subiectele principale ale săptămânii, ştirile, declaraţiile şi evenimentele perindate pe parcursul acesteia în prezenţa unui politician (deputat, ministru, funcţionar al primăriei, consilier), care va explica esenţa problemelor, se va pronunţa pe marginea subiectelor şi va reacţiona la replicile colegilor, dar şi a opiniei publice.
Ochiul Public - o emisiune în care se face o analiză completă şi minuţioasă a tuturor aspectelor chestiunii pentru ca ascultătorilor şi telespectatorilor să le fie clar de ce şi cum se petrec toate.

Ora amintirilor

Ora amintirilor

de luni până duminică, la 15:00

Program de muzică retro

Promenada de vineri

Promenada de vineri

vineri, la 17:05

Program muzical-interactiv şi de divertisment, care include: concursuri, posibili invitaţi în studio şi rubrici tematice
Şoapte în noapte

Şoapte în noapte

de luni până joi, la 22:00

În noapte asculţi şoapte de iubire şi muzică relaxantă numai la radio Noroc. Lasă-ţi gândul, dorul şi iubirea să-ţi vegheze şoaptele din noapte.

Top 10 Potcoava de Aur - muzică populară

Top 10 Potcoava de Aur - muzică populară

duminică, la 12:00

Dorul sufletului tău poate fi alinat cu cele mai frumoase melodii ale neamului nostru.
TOP 10 POTCOAVA DE AUR - MUZICĂ POPULARĂ este emisiunea ce îţi prezintă cele mai ascultate şi votate cântece ale neamului nostru. Este emisiunea în care votul tău contează mereu.

Top 10 Potcoava de Aur - muzică uşoară

Top 10 Potcoava de Aur - muzică uşoară

sâmbătă, la 12:00

Muzica neamului nostru e parte din viaţa ta.
TOP 10 POTCOAVA DE AUR - MUZICĂ UŞOARĂ este emisiunea care îţi prezintă cele mai solicitate şi cele mai votate piese din inima Moldovei. Este emisiunea în care votul tău contează mereu.

Weekend cu noroc

Weekend cu noroc

sâmbătă şi duminică, la 13:00

"Weekend cu noroc" este show-ul pe care nu-l poţi evita decât doar dacă părăseşti planeta. Este programul care stabileşte regulile divertismentului, indică traiectoria misterului, pune accente psihologice şi impregnează atmosfera cu umor.
"Weekend cu noroc" - un show recomandat obligatoriu!

Zâmbet de weekend

Zâmbet de weekend

sâmbătă şi duminică, la 08:00

După o săptămână grea de muncă, meriţi din plin un weekend relaxant! Radio Noroc te umple de energie şi te alintă cu cea mai bună muzică, dedicaţii, informaţii şi sfaturi utile, horoscop, concursuri... şi toate astea doar în schimbul unui zâmbet din partea ta. Aşa că... zâmbeşte! Norocul te iubeşte! ;)

Copyright © Radio Noroc 2009. Toate drepturile rezervate.
Ascultă ON-LINE | Despre noi | Evenimente | Joburi | Publicitate | Acoperire | Contacte