Radio NorocAscultă ON-LINEDespre noiEvenimenteJoburiPublicitateAcoperireContacte
>> Noroc TV

Creaza un subiect nou     Raspunde la subiect   Forum Index -> Propuneri şi Sugestii
AutorMesaj
FahrLehrerGTR
Mesaj Trimis: 31 ian 2010 14:22:35

Novice
Novice

Data inscrierii:
31 ian 2010

Am vizionat "Potcoava de aur 2008" și "Potcoava de aur 2009". Părerea mea este că "Potcoava de aur 2008" este mai reușită, datorită faptului că a acompaniat Orchestra Fraților Advahov, care permanent inventează ceva nou și interesant.

Propunerea mea este ca "Potcoava de aur 2010" să fie acompaniată de Orchestra Fraților Advahov.

SusRaspunde cu citat (quote)   Vezi profilul utilizatorului  

csd_tot
Mesaj Trimis: 07 feb 2010 14:42:59

Novice
Novice

Data inscrierii:
29 dec 2009

Salut, as vrea sa-ti spun ca am fost prezent la ambele potcoave de care ziceai, si ceea ce face Orchestra condusa de maestrul N.Botgros deloc nu se compara cu Orchestra fratilor Advahov. Eu sunt pentru Lautarii

FahrLehrerGTR
Mesaj Trimis: 12 feb 2010 23:07:33

Novice
Novice

Data inscrierii:
31 ian 2010

Înseamnă că scorul este de 1 la 1.

Eleny0594
Mesaj Trimis: 21 mar 2010 22:09:19

Membru
Membru

Data inscrierii:
17 mar 2010

Si eu sunt pentru Lautarii fiindca este o orchestra cu mai multa experienta ,iar muzica lor face parte din fondul aproape legendar al muzicii neamului nostru.Ar fi bine ca asa un eveniment ca Potcoava de Aur sa fie acompaniata de ei

Valeria
Mesaj Trimis: 10 sep 2010 12:21:22

Membru
Membru

Data inscrierii:
09 sep 2010
Una e sa vizionezi inregistrarile si cu totul altceva e sa fii in sala , la spectacol . Ce surprize ne asteapta in 2010 aflam probabil la inceput de decembrie . Cool

Creaza un subiect nou     Raspunde la subiect   Forum Index -> Propuneri şi Sugestii 
Copyright © Radio Noroc 2009. Toate drepturile rezervate.
Ascultă ON-LINE | Despre noi | Evenimente | Joburi | Publicitate | Acoperire | Contacte