Radio NorocAscultă ON-LINEDespre noiEvenimenteJoburiPublicitateAcoperireContacte
>> Noroc TV

Creaza un subiect nou     Raspunde la subiect   Forum Index -> Muzica
AutorMesaj
Cezars
Mesaj Trimis: 22 iun 2010 13:04:09

Membru
Membru

Data inscrierii:
07 iun 2010
Salut Noroceilor!!!SUNTEŢI CEL MAI BUN POST DE RADIO !!!VĂ ASCULT MEREU!!!AŞ VREA PRIN INTERMEDIUL DVS SĂ TRIMĂT SĂLUTĂRI TUTUROR LOCUITORILOR DIN ORAŞUL BENDER!!!! ŞI O PIESĂ MUZICALĂ DUPA DORINŢA DVS!!MERSI

SusRaspunde cu citat (quote)   Vezi profilul utilizatorului  

lucia-ivanzova
Mesaj Trimis: 31 iul 2010 09:26:47

Novice
Novice

Data inscrierii:
31 iul 2010

Cezars a scris:

Salut Noroceilor!!!SUNTEŢI CEL MAI BUN POST DE RADIO !!!VĂ ASCULT MEREU!!!AŞ VREA PRIN INTERMEDIUL DVS SĂ TRIMĂT SĂLUTĂRI TUTUROR LOCUITORILOR DIN ORAŞUL BENDER!!!! ŞI O PIESĂ MUZICALĂ DUPA DORINŢA DVS!!MERSI

Buna radio noroc ma numesa Lucia Matros sint din satul Negresti raionul Straseni acum va scriu de la Moscova as vrea sa trimit mari salutari lui mama mea Matros Valentina lui tata Matros vladimir fratelui de la Cehia Vlad si la sotia si copii lui lui sotul meu Alecsandru si fiica mea Galina vreau sa spun ca va iubesc tare pe toti si mii tare dor de voi.Mai indeosebit vreau so felicit pe mama mea cu viiitoarea ziua de nastere vreau sai spun ca o iubesc tare si imi pare rau ca nus alaturi de tine as vrea o dedicatie muzicala despre mama va multumesc mult.

DMITRII
Mesaj Trimis: 01 aug 2010 11:52:05

Novice
Novice

Data inscrierii:
01 aug 2010
lucia-ivanzova a scris:

Cezars a scris:

Buna radio noroc ma numesa Lucia Matros sint din satul Negresti raionul Straseni acum va scriu de la Moscova as vrea sa trimit mari salutari lui mama mea Matros Valentina lui tata Matros vladimir fratelui de la Cehia Vlad si la sotia si copii lui lui sotul meu Alecsandru si fiica mea Galina vreau sa spun ca va iubesc tare pe toti si mii tare dor de voi.Mai indeosebit vreau so felicit pe mama mea cu viiitoarea ziua de nastere vreau sai spun ca o iubesc tare si imi pare rau ca nus alaturi de tine as vrea o dedicatie muzicala despre mama va multumesc mult.

lucia-ivanzova
Mesaj Trimis: 28 aug 2010 10:54:14

Novice
Novice

Data inscrierii:
31 iul 2010

Buna ma numesc Lucia sint din satul Negresti as vrea sa trimit salutari lui mama mea Valentina Matros lui tata Vladimir care se afla departe bunicii mele Maria o felicit cu sarbatoarea de azi ii doresc multi ani inainte multe felicitari sotului meu alecsandru si fiicei Galina fratelui Vlad si lui toata familia lui vreau sa le spun cai iubesc pe toti mie dor de voi eu sint departe la moscova si imi pare rau ca nu sintem toti impreuna.

Creaza un subiect nou     Raspunde la subiect   Forum Index -> Muzica 
Copyright © Radio Noroc 2009. Toate drepturile rezervate.
Ascultă ON-LINE | Despre noi | Evenimente | Joburi | Publicitate | Acoperire | Contacte