Radio NorocAscultă ON-LINEDespre noiEvenimenteJoburiPublicitateAcoperireContacte
>> Noroc TV

Creaza un subiect nou     Raspunde la subiect   Forum Index -> Propuneri şi Sugestii
AutorMesaj
BanditAS
Mesaj Trimis: 24 feb 2011 11:52:25

Novice
Novice

Data inscrierii:
24 nov 2009

Buna, daca este posibil si cred ca este si mai corect, cand este vreun concurs cistigatorul sa fie primul care a trimis raspunsul corect la 4664, nu sa fie ales de catre cineva la telefon.

Cred ca cel mai desptept si mai istet care asculta intodeauna radio noroc acela si trebuie sa cistige, iar ceilalti care raspund mai lenesi sa nu li se dea nimic

SusRaspunde cu citat (quote)   Vezi profilul utilizatorului  

tanciu
Mesaj Trimis: 08 apr 2011 12:24:16

Novice
Novice

Data inscrierii:
08 apr 2011
salutare

vitmd
Mesaj Trimis: 06 nov 2011 10:01:38

Novice
Novice

Data inscrierii:
06 nov 2011

BanditAS a scris:

Buna, daca este posibil si cred ca este si mai corect, cand este vreun concurs cistigatorul sa fie primul care a trimis raspunsul corect la 4664, nu sa fie ales de catre cineva la telefon.

Cred ca cel mai desptept si mai istet care asculta intodeauna radio noroc acela si trebuie sa cistige, iar ceilalti care raspund mai lenesi sa nu li se dea nimic

Nu e real deoarece sms-urile costa bani si cu cit mai multe sms-uri se expediaza cu atit mai multi bani cistiga Radio Noroc.

Tot din acest considerent intrebarile sunt atit de usoare.

Mesajul a fost editat de 1 ori.
Ultima redactare a fost efectuata la 06 nov 2011 10:02:01 .

Creaza un subiect nou     Raspunde la subiect   Forum Index -> Propuneri şi Sugestii 
Copyright © Radio Noroc 2009. Toate drepturile rezervate.
Ascultă ON-LINE | Despre noi | Evenimente | Joburi | Publicitate | Acoperire | Contacte