Radio NorocAscultă ON-LINEDespre noiEvenimenteJoburiPublicitateAcoperireContacte
>> Noroc TV

Creaza un subiect nou     Raspunde la subiect   Forum Index -> Muzica
AutorMesaj
GTR
Mesaj Trimis: 27 oct 2011 22:06:12

Novice
Novice

Data inscrierii:
27 oct 2011
Buna seara, anterior am auzit la postul vostru piesa "Pentru fata cu părul ca inul" am cautat'o pe net si nu o pot gasi, ma ajutati cumva?

Multumesc anticipat.

SusRaspunde cu citat (quote)   Vezi profilul utilizatorului  

TomaAlimosh
Mesaj Trimis: 28 oct 2011 21:45:08

DJ Radio Noroc
DJ Radio Noroc

Data inscrierii:
12 oct 2007
Contemporanul Pentru fata cu părul ca inul Pentru fata cu părul ca inul Zărzărelul în floare a dat Însă fata cu părul ca inul Nu mai vine de când a plecat A plecat într-o zi, într-o seară Şi cocorii cu ea au plecat Şi-a rămas zărzărelul afară Singurel şi atât de uitat Refren: Unde-i, oare, oare Unde-i, oare, oare Fata care mă topea Iar mă doare, doare Iar mă doare, doare Iar mă doare inima Era fata cu părul ca inul Tare scumpă la vorbă era Ş-avea ochii verzi ca pelinul Şi zâmbea cu hulubi când zâmbea Trestioară era sălcioara Vântul când o bătea, o frângea Şi-a plecat într-o zi, într-o seară Şi mi-i ruptă de atunci inima Refren. Ning petale, se scutură floare Rânduri, cârduri cocoarele vin Numai ea una, ea nu apare Şi eu dorul cu dor mi-l alin Mă întreabă vecina, vecinul Mă întreabă chiar ieri pe-nserat Fata aceea cu părul ca inul Zice lumea s-o fi măritat Refren. Iar mă doare inima

GTR
Mesaj Trimis: 29 oct 2011 00:49:57

Novice
Novice

Data inscrierii:
27 oct 2011
Multumesc pentru cuvine, insa eu le'am gasit.

Unde pot gasi cintecul?

Multumesc anticipat.

Creaza un subiect nou     Raspunde la subiect   Forum Index -> Muzica 
Copyright © Radio Noroc 2009. Toate drepturile rezervate.
Ascultă ON-LINE | Despre noi | Evenimente | Joburi | Publicitate | Acoperire | Contacte