Marca comercială a anului 2016 în Republica Moldova

Adăugat pe: 17 februarie 2017, 14:11
235.jpg

Agenţia de Stat pentru Protecţia Intelectuală și Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova au lansat astăzi concursul  ”Marca comercială  a anului 2016’’. Candidaturile pot fi depuse până la sfârșitul lunii martie.

 

La concurs pot participa întreprinderi şi organizaţii cu diverse forme de proprietate, persoane juridice înregistrate în Republica moldova, precum şi persoane fizice care produc bunuri materiale sau prestează servicii pe teritoriul Republicii Moldova. La concurs vor fi admise mărcile comerciale care, la momentul depunerii cererii de participare, sunt înregistrate şi valabile pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Președintele Camerei de Comerţ şi Industrie consideră că acest concurs  permite producătorilor  să se promoveze atât pe piața națională, cât și pe cea internațională.

 

În anul 2015 au concurat 60 de  mărci înregistrate pe piaţa din Republica Moldova. Maxim Masiutin este câştigătorul premiului „Mercurul de aur” și spune că a fost şi este foarte important atât pentru el cât şi pentru întreaga echipă.

 

Concursul ,, Marca Comercială a anului” a fost inițiat în 2003 și are drept scop promovarea practicilor de succes în domeniul business-ului, familiarizarea consumatorilor cu cele mai bune mărci de pe piața autohtonă, precum și remarcarea celor mai competitive întreprinderi din Republica Moldova.

 

Taxa pentru participarea la concurs nu va mai fi de 6 mii de lei , ci de 3 mii, iar pentru companiile mici taxa va fi redusă cu 50 la sută.  Condițiile de concurs pot fi găsite pe paginile electronice ale celor două instituții.

Autor: Carolina Beţivu
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google