Horoscop zilnic: Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi

Adăugat pe: 21 aprilie 2017, 11:04
horoscop perfecte.ro.jpg

Tentația îmbracă alte haine, începând de astăzi, și ia forma dorinței de a pune la punct pe oricine, oricând prin replici acide foarte puțin gândite.

Berbec

Tentația îmbracă alte haine, începând de astăzi, și ia forma dorinței de a pune la punct pe oricine, oricând prin replici acide foarte puțin gândite.

Taur

Începe să te preocupe foarte serios găsirea unor noi modalități de a acumula orice – de la bunuri materiale la relații utile. Ar trebui să fii mai atent la corectitudine decât la acumulare.

Gemeni

Astăzi debutează o perioadă mai agitată, cu o sumedenie intenții și puțin realizări, tocmai pentru că vei investi multă energie în preocupări pe care le evaluezi greșit.

Rac

Se construiește, începând de astăzi, o forță compusă din adversarii neștiuți, care se va opune intențiilor și dorințelor tale. Un pas înapoi ți-ar fi util, porivit libertatea.ro.

Leu

S-ar putea ca începând de azi să îți fie mai greu să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, din cauza unor apropiați care declară că au cele mai bune intenții. Vei vedea că, de fapt, pierzi timpul cu ei.

Fecioară

În perioada următoare, ca să nu cazi în ridicol, ar fi indicat să vorbești mai puțin în public, să analizezi ce ai de spus și să ceri sfatul unui specialist acolo unde nu te pricepi.

Balanță

Intri într-o perioadă în care vei avea de ales între mai multe modalități de a pierde timpul “cu grație” și preocupări serioase care nu te atrag… tocmai pentru că sunt serioase.

Scorpion

Începi să faci ordine, să administrezi mai bine posesiunile proprii și să vii cu propuneri inteligente pentru creșterea veniturilor – ale tale și ale celor din familie.

Săgetător

În perioada următoare, începând de azi, pot să apară tot felul de conflicte și divergențe greu de rezolvat cu partenerii importanți. Va trebui să te mobilizezi exemplar.

Capricorn

Se conturează o atmosferă tensionată la serviciu, fie din cauza unor probleme de sănătate de care nu te poți ocupa acum, fie din cauza unor schimbări neașteptate.

Vărsător

Îți vei îndrepta atenția către potențialul tău creativ, ca soluție universală pentru problemele de care nu mai poți să scapi. Este o alegere bună, dar nu e o soluție universală.

Pești

Pot să apară divergențe în familie, de la chestiuni minore sau majore, în funcție de ce a rămas nelămurit. De tine va depinde felul în care vor evolua aceste discuții.

Foto: perfecte.ro

Autor: Ana-Maria
Taguri:
gemeni
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google