Andrian Mardare luat bronzul la proba aruncarea suliței la Campionatul European de tineret

Adăugat pe: 17 iulie 2017, 12:00
610.jpg

O altă distincție pentru țara noastră a fost cucerită de atletul Andrian Mardare la Campionatul European de tineret. Sportivul nostru a luat bronzul la proba aruncarea suliței.

 

La fel ca în calificări, Mardare s-a situat pe treapta a treia, de această dată cu rezultatul de 78 de metri și 76 de centimetri. El a fost întrecut de maghiarul Norbert Toth și grecul Ioannis Kiriazis. Este a doua medalie pentru Andrian Mardare, cucerită în mai puțin de o lună. Recent, la Campionatul Europei pe echipe, liga a 2-a, atletul moldovean a obținut un rezultat mult mai bun, 83 metri și 93 centimetri, care este recordul Moldovei și care i-ar fi permis să devină campion european printre tineret. 

 

La competiția din Polonia, Moldova a mai fost reprezentată și alți sportivi, Ștefan Mura s-a clasat pe locul 20 la aruncarea discului, iar Polina Ciui pe 28 la aruncarea ciocanului. La alergări, Diana Podoleanu a fost eliminată în calificările probei de sprint la 100 și 200 metri, iar Ludmila Frunze – la 800 metri. Pentru atleții moldoveni urmează  Campionatul Mondial pentru seniori, programat în perioada 4-13 la Londra.

Autor: D
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google