O moldoveancă a murit în Italia după ce a întreţinut relaţii intime cu cel pe care îl îngrijea

Adăugat pe: 17 iulie 2017, 12:18
611.jpg

A murit pe neaşteptate. O moldoveancă de 52 de ani a decedat după ce a întreţinut relaţii intime cu un bătrân de 79 de ani. Femeia muncea de mai mulţi ani ca îngrijitoare la bărbatul din Padova, Italia. Cu timpul între cei doi ar fi apărut o afecţiune, fapt pentru care au decis să întreţină relaţii intime. După ce s-au iubit, victima ar fi suferit un atac de cord, care i-a fost fatal.

Bătrânul a intrat în baie, iar atunci când s-a întors, şi-a găsit partenera inconştientă pe pat. În acel moment, el a sunat la poliţie, declarând că are o femeie moartă în casă. După care acesta a observat că ea încă respiră. Astfel, femeia a fost dusă de urgenţă la spital, sperând că va fi salvată. Ea fost internată în secţia de cardiologie. Însă, după câteva ore de la internare, femeia a murit pe patul de spital, notează stirilocale.md.

Oamenii legii au iniţiat o anchetă. Anchetatorii mai iau în calcul pe lângă faptul că ar fi suferit de inimă, că aceasta ar fi consumat medicamente, dar şi băuturi alcoolice, fapt pentru care ar fi putut să i se facă rău.

Acum atât familia femeii, cât şi a bătrânului, sunt profund îndurerate, dat fiind faptul că acesta deja era mai mult decât o îngrijitoare a bărbatului, ea devenise mai bine de 10 ani un om apropiat al aceastei familii, având mereu grijă de bărbat, după ce soţia acestuia murise. În acest caz nu ar fi vorba de un act de violenţă, ci de o poveste cu final tragic şi neaşteptat.

Potrivit presei din Italia, bătrânul ar fi profund îndurereat de nenorocirea care s-a produs, mai ales că acum ar fi rămas din nou singur.

Autor: D
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google