Un burger a fost vândut cu 10.000 de dolari. Ce conține

Adăugat pe: 20 martie 2017, 16:41
2smk.jpg

Un burger a fost vândut cu uluitoarea sumă de 10.000 de dolari, în cadrul unei licitații de caritate organizate în Dubai, relatează CNN. Fondatorul revistei de lifestyle “Villa 88” Asma Al Fahim a fost cel care a câștigat licitația, oferind 10.000 de dolari pentru un singur burger.

Burgerul uriaș conținea șapte chiftele de carne de vită, câte una pentru fiecare Emirat al Emiratelor Arabe Unite, brânză cheddar şi fâşii de bacon de viţel învelite în chiflă de şofron.


Burgerul a fost pregătit de şeicul Mohammed bid Abdullah Al Thani, directorul culinar al unui restaurant de renume din Dubai şi membru al familiei regale din Qatar.

„Acum doi ani am bătut un record mondial vânzând un burger cu 7.000 de dolari, iar anul ăsta am vrut să-l depăşim” a declarat Al Thani. Acesta a mai adăugat că banii vor fi donați unei campanii pentru atragerea atenției în privința cancerului la sân, precum și pentru gratuitatea în detectarea acestuia în stagiile primare.

Burgerul de 10.000 de dolari a fost unul dintre cei patru scoși la licitație, alături de alte preparate. În total, în cadrul evenimentului, au fost strânși aproape 30.000 de dolari.

Autor: Ana-Maria
Taguri:
dolari
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google