Atenție! Sistări de apă în capitală

Adăugat pe: 19 mai 2017, 12:34
apa robinet.jpg

Furnizorul de apă planifică pentru sâmbătă, 20 mai, branşarea apeductului nou-construit în strada Codreanu, cu D- 180 mm.

În legătură cu aceste lucrări, între orele 09.00 și 15.00, va fi sistată apa pe străzile Dragomirna; stradela Dragomirna; Ghioceilor; Rarești; Schitului; Toporașilor; Roșiori; Bisericii; Cornului și Codreanu, transmite IPN.

Potrivit SA „Apă-Canal Chişinău”, tot sâmbătă în Ghidighici vor avea loc lucrări de spălare și dezinfectare a turnurilor de apă potabilă. Astfel, începând cu ora 09.00 și până la ora 17.00 va fi sistată apa pe mai multe străzi. Este vorba despre străzile: Ponoarelor, Câmpiei, E. Bucov, Doina, Șt. Neaga, A. Donici, Frunze, Comuna de Paris, 1,3, A.Mateevici, Ștefan cel Mare, Viilor, Sfatul Țării și Drumul Bâcului.

Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

 

Foto: IPN

Autor: Ana-Maria
Taguri:
apa | deconectari
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google