Debut de foc în prima etapă din noul sezon al Diviziei Naționale

Adăugat pe: 19 iunie 2017, 12:32
fotbal economica.net.jpg

Meciuri de foc în prima etapă din noul sezon al Diviziei Naționale! Zimbru - Dacia și Milsami - Zaria sunt capurile de afiș ale rundei inaugurale, programată pe 1 și 2 iulie.

Derby-ul capitalei va avea loc în chiar prima etapă din Divizia Națională. Zimbru și Dacia încep lupta pentru titlu cu un meci direct care va atrage atenția tuturor microbiștilor. În ultimele două stagiuni, Dacia a ratat trofeul de campioană în meciurile de aur cu Sheriff Tiraspol. Într-un alt duel tare se vor întâlni Milsami și Zaria, două echipe care sunt angrenate și în Cupele Europene.

În ultima etapă a sezonului trecut, “vulturii roșii” au lăsat-o pe Zaria în afara podiumului. Debutanta Spicul Chișcăreni va susține primul examen în eșalonul superior chiar pe terenul campioanei Sheriff Tiraspol, în timp ce o altă nou promovată, Sfîntul Gheorghe, va primi replica celor de la Saxan. În ultimele partide se vor întîlni Petrocub cu Academia și Dinamo-Auto cu Speranța Nisporeni. Actualul sezon al Diviziei Naționale se va disputa în formatul tur-retur și se va încheia pe 8 decembrie.

 

Foto: economica.net 

 

 

Autor: Stas Cernavca
Taguri:
Milsami
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google