Elena Băsescu nu mai iese din sala de fitness! Are o talie de viespe // FOTO

Adăugat pe: 17 iulie 2017, 18:05
2x.jpg

Deși nu mai are de mult timp probleme cu greutatea, Elena Băsescu continuă să tragă tare la sala de sport. Mezina fostul șef de stat obișnuiește să meargă la centrul de fitness din complexul unde locuiește împreună cu cei doi copii ai săi din mariajul cu Bogdan Ionescu și o face periodic.

În urmă cu ma bine de doi ani, aveam în față imagini uluitoare cu Elena Băsescu (37 de ani), în ultima lună de sarcină. Silueta fiicei președintelui a avut mult de suferit, dar cu muncă multă la sală și un divorț la pachet, brunea a ajuns din nou la dimensiunile de fotomodel, care au consacrat-o.

După ce a de-a doua sarcină, cu Traian jr., Elena Băsescu a avut de dat jos 30 de kilograme, iar acum pare că nu se mai oprește din slăbit, scrie click.ro.

Mezina fostului șef de stat a apelat la un instructor personal care a ajutat-o să facă exerciții pentru toate grupele de mușchi. În acest weekend, Elena a călcat din nou pe la sală și s-a uitat atent în oglindă ca să identifice dacă mai are sau nu zone cu probleme. De altfel, bruneta a făcut furori în ultimele săptămâni pe litoral când s-a afișat în costum de baie, alături de cei doi copii ai săi, Sofia Anais și Traian Jr. și toți i-au remarcat silueta de vis și talia de viespe.

 

Autor: Ana-Maria
Taguri:
basescu
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google