Milsami Orhei a preluat șefia Diviziei Naționale

Adăugat pe: 31 iulie 2017, 11:41
880.jpg

Milsami Orhei a devenit noul lider în Divizia Națională după ce a obținut a treia victorie consecutivă în campionat, ultima ieri, pe terenul celor de laZimbru. Succese au mai repurtat Dacia, dar și Zaria Bălți.

După eliminarea din Europa League, Milsami Orhei și-a concentrat toate forțele pe campionat. După victoriile cu Zaria și Dacia, echipa antrenată de Veaceslav Rusnac a învins în deplasare pe Zimbru cu scorul de 1-0. Unicul gol al confruntării a fost marcat de Cojocari în prima repriză. ”Galben verzii” au avut șanse mari să egaleze însă Milinceanu a fost ratangiul serii. Cu alte trei puncte adjudecate, Milsami a preluat șefia în clasament cu 9 puncte acumulate.

Revelația începutului de sezon, Spicul Chișcăreni, a suferit prima înfrângere, 0-2, pe teren propriu cu Zaria. Bălțenii au început în forță și după un sfert de oră Ovseannicov a deschis scorul cu un șut din interiorul careului. În repriza secundă Zaghinailov a stabilit rezultatul final după ce a transformat un penalty.

Într-o altă partidă, Dacia a trecut la Speia de Speranța Nisporeni cu 2-1. „Lupii galbeni” au deschis scorul grație unui autogol al lui Bugulov în minutul 17. Peste 4 minute, gazdele și-au dublat avantajul după un șut precis al lui Pașcenco. Echipa din Nisporeni a reușit doar să reducă din diferență prin Railean.

Meci spectaculos între Dinamo-Auto și Sfântul Gheorghe, scor 2-2. Oaspeții au deschis scorul prin Slivca, însă gazdele nu doar că au egalat prin Casian, dar au trecut la conducere în minutul 87 după reușita lui Scripcenco. Când părea că jocul este încheiat, Maxim a găsit un spațiu în careul advers și a egalat cu o lovitură de cap în minutul 93. ”Sfinții” și-au întrerupt astfel seria de trei meciuri consecutive fără victorii și nici un gol marcat.

Autor: D
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google