Noi locuri pentru mașini pe Ștefan cel Mare: Unde se va permite parcarea

Adăugat pe: 31 iulie 2017, 17:58
892.jpg

Conducătorii auto nu-și vor mai putea parca mașinile pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. O decizie în acest sens a fost luată de autoritățile publice locale care au anunțat că restricția va intra în vigoare imediat după ce vor fi finalizate lucrările de reconstrucției ale bulevardului.

 

Autoritățile au decis să amenajeze locuri de parcare, pe direcţia spre Buiucani, doar până la intersecţia cu strada Armenească. Pe tronsonul cuprins între străzile Armenească şi Serghei Lazo, parcări nu vor mai fi, iar după strada Lazo, către sensul giratoriu de la strada Creangă, vor fi amenajate locuri de parcare, cu excepţia câtorva porţiuni.

 

Pe porțiunile unde nu vor fi amenajate locuri de parcare vor fi instalați piloni de delimitare, care nu vor permite șoferilor să parcheze pe trotuar. Astfel, pietonii și bicicliștii vor avea mai mult spațiu. Totodată responsabilii de la Direcția Transport ne dau asigurări că, până în luna septembrie, lucrările de reconstrucție a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt vor fi finalizate.

Autor: D
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google