PLDM: Dodon și Plahotniuc fac legea în Republica Moldova

Adăugat pe: 31 iulie 2017, 18:02
Screenshot_256.jpg

Republica Moldova a fost transformată într–o afacere politică în care cetățeanul este pus pe ultimul loc. Declaraţia a fost făcută de membrii fracţiunii Partidului Liberal Democrat din Parlament, care au făcut astăzi bilanțul sesiunii parlamentare de primăvară. În acest context, liberal – democraţii au constatat că de la alegerile prezidenţiale, în Republica Moldova s–a conturat un tandem rușinos dintre Plahotniuc şi Dodon.

Șeful fracțiunii PLDM din Parlament, Tudor Deliu, susține că această sesiune a parlamentului, care tocmai s-a încheiat, a fost una dintre cele mai rușinoase la care am asistat. Potrivit lui Deliu, tandemul PD-PSRM a adoptat doar iniţiativele legislative care are drept scop să îi menţină la putere şi după alegerile din 2018.

La rândul său, deputatul PLDM Iurie Țap a declarat că reforma guvernului a fost doar o optimizare aritmetică, în cadrul celor nouă ministere fiind păstraţi doar miniştrii democraţi.
În acest context, membrii fracţiunii PLDM au declarat că vor continua să informeze cetăţenii despre aceste grave derapaje şi vor iniţia proteste în toamnă, iar dacă va fi nevoie, va chema cetăţenii, inclusiv, la nesupunere civică. Socialiştii şi democraţii nu au comentat deocamdată acuzaţiile.

Autor: D
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google