Ce spune Maia Sandu despre Traian Basescu si despre Unire: "Nu am auzit nici de la domnul Basescu, nici de la ceilalti membri ai partidului sau cand si cum se va intampla Unirea"

Adăugat pe: 1 decembrie 2017, 16:07
maia sandu.jpg

Maia Sandu Lidera PAS a declarat joi seara în cadrul emisiunii în profunzime de la ProTV despre Traian Băsescu că acesta a decis să vină în RM pentru că îi place politica, relatează protv.md
"Basescu este un om politic. Asa cum in Romania s-au epuizat functiile, deoarece el a detinut cea mai mare functie in stat si pentru ca partidul lui nu sta foarte bine acolo in sondaje, Traian Basescu a decis sa vina in RM si sa faca politica. Totul pentru ca ii place politica."
Maia Sandu  a mai declarat că nu este deacord cu declaratiile pe care le-a spus Traian Basescu privind faptul ca RM nu va adera niciodata la UE. - Noi avem un Acord de Asociere. Sunt deacord ca dispozitia in cadrul tarilor membre UE nu este cea mai buna, dar asta nu inseamna cu lucrurile nu se pot shimba, totul depinde de noi - a spus Maia Sandu.
"Nu am auzit nici de la domnul Basescu, nici de la ceilalti membri ai partidului său cand se va întampla Unirea și cum se va intampla Unirea. Privind Integrarea Europeana pot spune ca stim ce facem, maine, poimaine, avem un plan, dar in cazul Unirii nu vedem acest plan. Pe segmentul Integrarii Europene avem mai mult sprijin din partea cetatenilor decat pentru Unire", a mai adăugat Maia Sandu.

Foto: protv.md

Autor: inprofunzime.protv.md
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google