Pavel Filip: Guvernul a putut lucra în liniște și pentru ca Vlad Plahotniuc a luat toate luptele asupra sa

Adăugat pe: 19 decembrie 2017, 14:36
guvernul1.jpg

Guvernul a fost în stare să obțină rezultate importante pentru că a stat departe de disputele politice. Iar acest lucru a fost posibil datorită suportului și încrederii oferite Executivului de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Declarația a fost făcută de către șeful Cabinetului de miniștri, Pavel Filip, la briefingul de după ședința consiliului coaliției de guvernare, la care a fost anunțată componența noului Executiv.
„Mulțumesc încă odată coaliției majoritare și partidului pe care îl reprezint pentru că a reușit să mă țină pe mine, ca prim-ministru, departe de disputele politice, chiar dacă domnul Plahotniuc și-a laut asupra sa toate loviturile care au venit din societate”, a declarat Pavel Filip.
Astăzi, liderul PDM Vlad Plahotniuc a anunțat că șapte dintre cei 13 membri ai Guvernului Filip vor fi înlocuiți, Executivul urmând să fie compus aproape în întregime din tehnocrați.
„Scopul de bază privind schimbările pe care le facem în Guvern este legat de obiectivul nostru numărul unu, de adaptare a activității Guvernului la nevoile reale ale populației, de o schimbare de atitudine și de eficientizare a activității instituțiilor statului în raport cu cerințele cetățenilor. De aceea vom începe anul nou cu un Guvern aproape integral tehnocrat, format din profesioniști”, a declarat Vlad Plahotniuc la briefing.

Foto: moldova.org

Autor: timpul.md
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google