Năstase e convins că demersul și eforturile lui Băsescu pentru REUNIFICARE ar fi „un joc de-a Unirea, cu FALȘI unioniști”

Adăugat pe: 2 martie 2018, 12:05
nastase youtube.jpg

 Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, este convins că politicienii care vorbesc de unionism și promovează reunificarea celor două maluri de Prut ar fi „falși unioniști și niște ipocriți”.
„Politicienii din R. Moldova care vorbesc despre unionism sunt niște ipocriți, care mai ieri au fost în alianță cu Plahotniuc. Nu-i credeți pe cei care vă vând Unirea, pentru că mâine vor ajunge să facă iar alianță cu Plahotniuc și vom rămâne în continuare în sărăcie, în corupție”, a declarat Năstase în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră”, de la Jurnal TV.
În opinia lui Năstase și fostul președinte al României, Traian Băsescu, ar fi intrat în această ecuație a falșilor unioniști.
„Șalaru (Anatol Șalaru, președintele Partidului Unității Naționale n.r.) este unionist? Acesta este un fals unionist care nu-și vede decât de propriile interese. Îmi pare rău de domnul Băsescu că a intrat în această ecuație, dar cred că tot mai mulți și mai mulți cetățeni înțeleg foarte bine ce înseamnă acest joc de-a Unirea”, a adăugat acesta. De menționat că anterior Traian Băsescu a spus că nu are nicio treabă cu Vlad Plahotniuc și că proiectul PUN îi aparține.

Foto: youtube.com

Autor: ziarulnational.md
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google