ZI NEAGRĂ PENTRU AVIAȚIA AMERICANĂ

Adăugat pe: 3 mai 2018, 16:05
1.jpg

Zi neagră pentru aviația americană. Nouă oameni au murit, după ce un avion militar de tip cargo s-a prăbușit pe o șosea aglomerată din statul Georgia, iar apoi a luat foc. Potrivit autorităților americane, aeronava avea 50 de ani și efectua ultimul său zbor, înainte de casare. Nu au fost stabilite deocamdată cauzele producerii accidentului. Președintele Donald Trump a transmis condoleanțe familiilor victimelor.

 

Un alt avion cu 76 de oameni la bord a fost la un pas de tragedie, după ce un geam al aeronavei a crăpat chiar în timpul zborului. Avionul a decolat de la Chicago cu destinația New Jersey. Pasagerii povestesc că, la scurt timp, au auzit un zgomot puternic, iar apoi pe unul dintre geamuri a apărut o fisură. Ca urmare, zborul a fost redirecționat către Cleveland, unde a aterizat în siguranță, iar pasagerii și-au continuat călătoria cu o altă aeronavă. Din fericire, niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a avut de suferit.

 

Unul dintre călători a povestit că :„S-a auzit un zgomot puternic. Oamenii din apropierea geamului respectiv au început să fugă de acolo. Eu stăteam peste cinci rânduri de acolo”.

 

Cred că a fost un moment nefast. Când am schimbat avionul, piloții spuneau că au o experiență de 40 de ani, dar nu s-au mai confruntat cu o astfel de situație”, a relatat un alt martor al accidentului.

 

Avionul aparține companiei Southwest Airline. Este a doua oară în ultimele săptămâni când o aeronavă a acestei companii este nevoită să aterizeze de urgență. O femeie a murit după ce a fost trasă afară parțial pe un geam al unui Boeing 737, la 10 mii de metri înălțime. Spargerea geamului a fost provocată de explozia unui motor al aeronavei.

 

Autor: noroc TV
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google