ABUZURILE POLIȚIEI, ÎN VIZORUL PD

Adăugat pe: 8 mai 2018, 12:02
220px-Vlad_Plahotniuc.jpg

Abuzurile polițiștilor asupra șoferilor care circulă corect s-au intensificat în ultima perioadă. Declarația a fost făcută de liderul PD, Vlad Plahotniuc, care a cerut Ministerului de Interne ca raidurile și campaniile Inspectoratului Național de Patrulare să fie anunțate public și transparent.

A fost o perioadă când aceste abuzuri s-au redus, dar se pare că această perioadă a durat nu prea mult. Ceea ce am constatat este că polițiștii folosesc astăzi ca pretext acțiuni tematice pentru justificarea stopării automobilelor. Am solicitat ministrului de Interne se verifice de ce au reapărut aceste abuzuri”, a menționat politicianul. 

Totodată, numărul mare de accidente rutiere din ultima perioadă a alertat autoritățile. Astfel, democrații au propus reogranizarea Consiliului Național pentru Securitatea circulației rutiere, care în prezent este nefuncțional, în Centrul de coordonare în domeniul siguranței rutiere. Proiectul presupune inițierea unui plan de acțiuni pentru reducerea numărului de accidente și creșterea siguranței cetățenilor pe drumurile publice.

 

Autor: Radio Noroc
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google