(VIDEO) Creatoarea de modă Olga Blanc, desemnată designerul anului în Rusia

Adăugat pe:4 decembrie 2019, 11:53

„Mulțumim revistei FB pentru acest premiu! Este întotdeauna frumos când munca ta este apreciată! Orice premiu este întotdeauna o responsabilitate și un stimulent pentru a merge mai departe! Mă simt o persoană fericită, pentru că îmi pot permite să-mi trăiesc viața, urmându-mi visul! Pentru aceasta îi mulțumesc și lui Radu Sorocovici ”, a scris Olga pe pagina ei de Facebook.

Despre faptul că Olga Blanc a devenit „Designerul Anului 2019” potrivit revistei FB a anunțat chiar Ksenia Sobchak, acest moment a fost filmat și, ulterior postat de Olga, la fel, pe pagina ei de Facebook, scrie ea.md.

De altfel, tot pe rețelele sociale a apărut și un clip video introductiv despre activitatea designerei Olga Blanc, tot acolo se menționează că rochiile ei au fost purtate de astfel de celebrități precum Irina Shayk, Olga Buzova și nu doar.

Нет для нас лучше комплимента , чем наши клиенты-красавицы , которые обращаются к нам снова и снова ! А особенно , такие ! Как обычно , Наповал ! Прекрасная Ольга Бузова @buzova86

Autor:Noroc
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google