(FOTO) O casă din Călărași, sugrumată de flăcări! Apel de colectare de fonduri pentru a ajuta familia

Adăugat pe:9 decembrie 2019, 19:36

„În seara zilei de 8.12.2019 în satul Nișcani a ars o casă în proporții îngrozitoare a familiei Murug Petru și Lilia Murug. A ars toate speranțele familiei date, decurînd au terminat de construit casa și pe neașteptate a venit această durere peste ei. O familie deosebit de educată și muncitoare, au ostenit pentru căsuța dată ani grei peste hotare ca să ridice acest cuib unde să-și adăpostească familia compusă din 5 persoane. Vin cu rugămintea tuturor celor ce vor să ajute această familie să treacă peste această durere de nedescris, sunt binevenite orce ajutor de la bani pînă la obiecte, materiale de construcții și hăinuțe”, se arată în apelul preotului Dumitru Rusu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, comunitatea Sf. Cuv. Parascheva din or. Călărași a Mitropoliei Basarabiei va veni cu un suport financiar familiei date, iar cei care doresc să ajute familia cu unele bunuri îl pot contacta la numărul de telefon 067577617 sau pot telefona la Primăria Nișcani - (0244)63238, sau a efectua un transfer bancar pe un cont special deschis în acest sens.

Purtătoarea de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a confirmat pentru Realitatea.md faptul producerii incendiului de la Nișcani. Potrivit ei, au ars bunurile din trei odăi și acoperișul, incendiul având loc în jurul orei 20:00 a serii de ieri.

Sursa: realitatea.md

Autor:Radio Noroc

Galerie foto:

Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google