„Santa StarNet” // Relație tensionată între șeful StarNet și iubita sa: „Victoria, nu pleca”

Adăugat pe:16 decembrie 2019, 12:58

„Scumpa mea, dragostea mea la prima vedere, în prima clipă m-ai fermecat cu zâmbetul și ochii tăi fantastici, plini de viață și dragoste ❤️ 2.5 ani ai fost mereu alaturi de mine, mi-ai dat un sfat și m-ai susținut, m-ai ajutat și sprijinit în clipele mai grele, m-ai inspirat și motivat, m-ai îndrumat și criticat, m-ai păzit și m-ai iubit, zâmbeam, ne bucuram și făceam totul împreună, abia acum am înteles ce-i fericirea!”, scrie Alexandru Machedon pe pagina sa de Facebook. 

Dar se pare că relația celor doi este într-un moment tensionat, potrivit dezvăluirilor lui Machedon.

„Știu că sunt complicat și astăzi vrei să pleci de lângă mine... Dar îmi doresc ca toți din jur să știe că Te iubesc din toată inima, foarte și foarte tare Victoria Nonii...nu pleca”, adaugă Machedon.

 

După câteva clipe de la momentul publicării postării, șeful StarNet a adăugat un Post Scriptum, în care încearcă să se facă înțeles de public.

„P.S: poate multi nu mă vor înțelege, mă vor discuta sau bârfi, îmi vor da lecții de viață, dar prin acest mesaj am dorit să vă spun tuturor ceea ce simt acum și că Victoria a fost femeia care mi-a schimbat viața...”, a menționat Machedon.

 

 

Cu toate acestea internauții i-au replicat faptul că are o familie, copii și se întreabă ce va fi cu ei. Însă, potrivit lui Machedon, el nu mai este alături de familie de doi ani și jumătate din cauză că nu mergea totul așa cum dorea acesta.

„Am construit împreună cu soția o familie, am 3 copii frumoși și deștepti, dar nu merge în viață totul cum îți planifici la început, nu am afișat detalii, dar vreau să fie clar că de 2.5 ani nu mai stăm împreună cu soția, multe s-au întâmplat așa e viața, îmi doresc mult să nnu lăsăm loc de interpretări”, comentează acesta pe o rețea de socializare.

 

 

Menționăm că, Alexandru Machedon, fondatorul și directorul general “StarNet” SRL, are vârsta de 40 de ani, este căsătorit și are 3 copii. Până acum, directorul StarNet posta activ poze cu copiii săi. 

Victoria Nonii, iubita sa, a absolvit în 2016 Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării și a activat în cadrul mai multor instituții de presă. Aceasta a mai fost și membră a Uniunii Agențiilor Imobiliare din Republica Moldova.

P.S. Un detaliu care iese în evidență în mediul online este faptul că, situația în care se află la moment Machedon, familia sa și iubita acestuia, a marcat-o pe Victoria să citească o carte despre motivele căsniciilor nefericite și limbajele diferite de iubire.

Sursa: deschide.md

 

 
Autor:Radio Noroc
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google