Horoscop 14 ianuarie 2020! Previziuni pentru toate zodiile

Adăugat pe:14 ianuarie 2020, 13:06

Berbec 
 Ești foarte afectat. Cineva în care ai avut prea multă încredere în te-a dezamăgit, iar acum nu mai vrei să vorbești cu nimeni. Nici chiar așa, pentru că în felul asta riști să te îndepărtezi de toată lumea. 
  
 Taur 
De dimineață vei avea foarte multă treabă, așa că astăzi nu vei avea deloc timp de viață personală. Cu siguranță, cineva îți va reproșa asta. Va trebui să faci niște schimbări în următoarea perioadă. 
  
 Gemeni 
 Chiar dacă nu ai niciun chef de muncă, asigură-te că termini tot ce ai de făcut pe astăzi. Nu lasă nimic pe mâine pentru că e posibil să apăra ceva neprevăzut care îți va consumă tot timpul. 
  
 Rac 
Ții foarte mult să faci totul de unul singur. Ești gata să-ți sacrifici tot programul doar pentru a demonstra că nu ai nevoie de ajutorul nimănui pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. De când ai devenit atât de orgolios? 
  
 Leu  
 În general nu te dai în lațuri când e vorba de muncă, însă astăzi nu ai chef deloc de treabă. E de înțeles starea ta pentru o zi de luni, dar ai grijă să nu-ți superi șefii, nu poți știi în ce toane-i prinzi. Și pentru ei e tot prima zi a săptămânii... 
  
 Fecioară 
 Ești foarte ambițios de o vreme și te-ai angajat să faci mai mult decât poți duce. Dacă nu îți iei un ajutor, vei ajunge să te epuizezi mai repede dăcât crezi. Gândește-te și la sănătatea ta! 
  
 Balanța  
 O problemă urgență te va face să stai mai mult la birou, astăzi. Nu îți convine pentru că ai foarte multă treabă acasă și nu poți lasă totul în seamă partenerului. Va trebui să găsești o soluție. 

 Scorpion    
 Constați că ești în întârziere și faci totul pe fugă. Decât să faci mai multe, dar greșit, mai bine mai puțin, dar bine făcut. Nu te grăbi. Nimeni nu- ți va reproșa dacă vei întârzia, însă peste greșeli nu se va trece chiar atât de ușor. 
  
 Săgetător   
 Ți-ai făcut niște planuri și nu mai ai stare până nu le vezi împlinite. Ai puțină răbdare, știi bine că mai ai ceva treabă până atunci. Nu uită de o promisiune făcută cuiva apropiat. Asigură-te că poți să te ții de cuvânt. 
  
 Capricorn   
 Ai făcut o investiție și, în sfârșit, a venit momentul să culegi roadele. Te bucură faptul și ești tentat să te lauzi. Ai grijă cu cine discuți despre asta. Te poți trezi că unii vor începe să îți ceară favoruri. 
  
 Vărsător  
 Nu ai fost atent la ceea ce te-a rugat partenerul de viață și acum ești nevoit să dai explicații. Avea nevoie de prezența ta și tu nu ai fost acolo. Vei avea ceva de pătimit pentru greșeală ta. Vezi cum poți repară situația... 
  
 Pești    
 Ești tot mai agitat pe zi ce trece pentru că ai ajuns la jumătatea lunii și nu mai ai timp să faci tot ce intenționai. Adună-te, vezi care sunt prioritățile și cere ajutorul cuiva. Nu-i așa că acum te-ai mai liniștit? 

Autor:Radio Noroc
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google