Peste 460 de companii și-au anunțat participarea la Fabricat în Moldova 2020

Adăugat pe:22 ianuarie 2020, 13:36

Cea de-a XIX-a ediție a expoziției naționale Fabricat în Moldova, care este planificată pentru perioada 29 ianuarie-2 februarie, va întruni peste 460 de antreprenori autohtoni. Totodată, expoziția va include și un stand colectiv reprezentat de antreprenori din România și Republica Bașkortostan, Federația Rusă. Anul acesta în premieră va fi organizată o amplasare specială a produselor eco, transmite IPN.

Potrivit președintelui Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea, la ediția curentă sunt înscrise 19 standuri colective. Este vorba despre UTA Găgăuzia și alte 18 consilii raionale. În toate cele trei pavilioane și în zona deschisă de pe teritoriul centrului expozițional, vor fi prezentate produsele și serviciile a peste 460 de antreprenori autohtoni.

Participanții sunt din diferite ramuri ale economiei naționale. Printre acestea se numără industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei, industria ușoară, utilaje, tehnică și aparataje, instituții de cercetări științifice, meșteri populari și alte domenii.

Spațiul expozițional constituie peste trei mii de metri pătrați, iar expoziția va fi amplasată sectorial. În pavilionul central se vor regăsi întreprinderi din sectorul agroindustrial, agricol, produse alimentare și băuturi, standuri colective ale consiliilor raionale. În pavilionul nr. 2 vor fi întreprinderi industriale, producători de mobilă, iar în pavilionul nr. 3 – companii prestatoare de servicii, instituții de învățământ, organizații non-guvernamentale, dar și meșteșugari. În zona expozițională deschisă vor fi amplasate corturi pentru comerț cu produse apicole, agricole etc.

În cadrul expoziției se va desfășura un vast program de afaceri care va include forumuri, seminare și prezentări de instituții. Evenimentul de deschidere a expoziției va avea loc pe 29 ianuarie, începând cu ora 11.00, în pavilionul nr. 2 de la Moldexpo.

Autor:Radio Noroc
Înregistrare

sau conectați-vă utilizând

Google